AfterCheeseBrouwerij

De AfterCheesbrouwerij op 20 juni 2010 bij Zoet & Zalig was georganiseerd om het positieve gevoel van de actie Say Cheese van Boven de Zevende Verdieping vast te houden en nieuwe acties te bedenken.
Er was van alles te doen. Onder leiding van Geny Wuestman werden speciale Goudse hapjes bereid, geïnspireerd op kaas, stroopwafels, kaarsen en Gouds plateel. Maaike Hoonhout introduceerde de Goudse hartstocht met het oplaten van passies aan rode ballonnen. Een van deze ballonnen belandde zelfs helemaal in België! Je kon meedoen met een Gouda bruist! memoryspel, met het ontwerpen van een Goudse vlag of met een interculturele intelligentietest.
Dankzij de meegebrachte gerechten genoten we van een heerlijke maaltijd.

Vervolgens gingen we ‘doorgeefideeën’ brouwen. De opdracht was om een idee te bedenken dat aanstekelijk werkt (net als SayCheese) en dat snel uitvoerbaar is. Een van de ideeën, om de overgebleven lekkernijen naar de opvang van het Leger des Heils te brengen, werd meteen uitgevoerd. Een ander idee: ‘een extra lach op de langste dag’ kon de volgende dag (21 juni) in praktijk worden gebracht. Het idee voor de doorgeefemeertjes is ook hier ontstaan.

Geef een reactie